sâmbătă, 9 iulie 2011

Lucian Bute şi Culoarele puterii

Scriu aceste rînduri cu puţin înainte de primul schimb de pumni între Bute şi, sper eu, nefericitul Mendy. Comentariile exasperante ale animatorilor sportivi de la PRO-TV m-au făcut mai devreme să mă răzbun atît de inspirat pe telecomanda receiverului încît am nimerit pe... TVR Info. Nu glumesc cu inspiraţia, am prins reluarea episodului 2 din "Culoarele puterii", serial inventat şi realizat de admirabila Irina Păcurariu.
Oameni buni, acolo e meserie de meserie. Unii mai fac televiziune în ţara asta. Detalii? Vă rog, nu insistaţi, treceţi la butonat pe net, vorbiţi cu Irina, încercaţi cu o pilă pe lîngă Ticu Lăcătuşu. Poate, poate aveţi noroc. "Culoarele puterii" nu este "încă" un documentar, e o lecţie de conexiuni. Pentru cine pricepe, desigur.
Şi-acuma, o piesă de rezistenţă pentru viitor, una dintre vedetele autentice ale emisiunii:

Sebastian Burduja, cel cu Liga Studenţilor Români din Străinătate. Îl regăsiţi şi pe blog cu puţină răbdare. E enervant de sclipitor şi matur.





(sursa foto: www.adevarul.ro)

Update: E duminică, e o caniculă greu de îndurat şi la Piatra Neamţ, în case e un pic de răcoare, aşa că încercaţi aici. Nu se vede grozav, e de la TVR, dar merită.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu