miercuri, 25 ianuarie 2012

Tupeu de protestatar culturnic

Aţi aflat de aici cîte ceva despre a 11-a zi de proteste de stradă la Piatra Neamţ. Am postat şi un comentariu rău, stîrnit fiind de tupeul nemărginit al acestui personaj sinistru, Stelian Grigore, încă director la Casa de Cultură.
La ora cînd de fapt se autoincrimina prin mesajul ţinut la piept, Draga Olteanu Matei şi trupa sa de actori amatori repetau în... restaurant la Troian pentru premiera la care lucrează. La fel repetă şi în această seară. Că de la Casa de Cultură au fost daţi afară de sincerul "protestatar". Am scris despre această dramă românească şi am să tot scriu.
La cît caracter zace în culturnicul şi habarnistul ăsta, nu ar fi de mirare să tragă sfori şi să joace un soi de biliard sindicalo-curvăsăresc încît să pară că tot el o readuce pe Doamna Draga la Casa de Cultură. Degeaba, Grigore e pe veci compromis după atacul săvîrşit împotriva patrimoniului cultural local şi naţional.
 

Un comentariu:

  1. Domnule Viorel. felicitari pentru atitudine!!! Vad ca sunteti printre putinii ziaristi care aveti curaj sa spuneti lucrurilor pe nume. Majoritatea colegilor dvs insa se pare ca din diverse motive vad altfel lucrurile...
    Sugestie: intrati in Casa de Cultura si pe holul mic veti vedea (stanga si drepta) doua cacofonii pictate. Picturi de bazar, traire sexuala, mesaj de urangutan frustrat. Autor: Madalin Grigore (fiul din prima casnicie al domnului director).

    RăspundețiȘtergere