duminică, 6 noiembrie 2011

Florin Piersic, umilit la Piatra Neamţ?

De luni de zile, locurile de afişaj consacrate din staţiunea turistică Piatra Neamţ conţin un afiş mare-mare cu Florin Piersic pentru spectacolul „Hoinărind printre amintiri”. Spectacolul e programat luni, 7 noiembrie, de la ora 19:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor. Stelian Grigore, directorul aşezămîntului, a confirmat că pînă vineri, 4 noiembrie, la închiderea programului de casă, vînduse 185 bilete a 50 lei bucata. Potrivit schemei comerciale consacrate se pun la vînzare 500 de bilete, iar fără un minim de 250 de bilete vîndute nu se ţine spectacolul.
Cum sîmbătă şi duminică este foarte puţin probabil să dea lumea buzna la casa de bilete… închisă a Casei de Cultură, ar urma ca Stelian Grigore să-l anunţe luni dimineaţă pe organizatorul spectacolulului că Florin Piersic mai bine stă acasă.

În aceste condiţii, vom rata şi o întîlnire de vis între Florin Piersic şi Draga Olteanu Matei, întîlnire meritată de publicul pietrean.Mai mult, aici

Un comentariu:

  1. Spectacolul a fost anulat. Domnul director e prea ocupat cu afacerile personale ca sa se zbata sa promoveze astfel de spectacole-eveniment.
    Misto "biznis": fara un leu (doar cu cateva pile puse unde trebuie) te trezesti 'patron" peste un spatiu urias, de cateva mii de mp in buricul targului. Leafa curge, curge si "suplimentul" de la chiriasii cu chirii mai mici decat in bazarul de la marginea orasului.
    Vedeti un pic cum e cu banii incasati pe acte din chirii sau primiti din alte parti cheltuiti pe evenimente-fantoma in timp ce Casa de cultura a devenit o ruina in care bantuie sobolanii.
    Felicitari pt ca aveti curajul sa va luati de piept cu acest subiect, cunoscute fiind proptelele cu care se lauda directorul.
    Poate veti continua cu o documentare aplicata, "marca Cosma".

    Andreea

    RăspundețiȘtergere