sâmbătă, 3 septembrie 2011

Sala pe Deal


„Casa Poporului” din Piatra Neamţ, cum îi zice finanţatorul şi promotorul voleiului feminin – Valică Ouatu - vestitei Polivalente începute în 1999, şi-a deschis uşile pentru amatorii de volei masculin, începînd de vineri 2 septembrie. Nu au fost preveniţi să-şi aducă de-acasă cîrpe şi detergenţi pentru a curăţa mîndreţea de scaune. Legenda vorbea de 5.000 de locuri, reduse apoi la 4.000, însă par a fi vreo trei mii şi ceva. După 3 seturi din meciul de deschidere (VCM Piatra Neamţ – CSM Bucureşti), devenise tot mai greu de suportat năduşeala.
Şi un detaliu important, neluat în seamă: accesul auto la sală este un dezastru. „Specialiştilor” locali în sensuri giratorii şi sensuri unice nemaivăzute nu le-a trecut prin cap să lăţească şoseaua şi să prevadă – pe sensul dinspre oraş – o bandă suplimentară, cu cedează trecerea, pentru a vira la stînga fără să blochezi tot traficul rutier!
Dacă vreţi un detaliu "neimportant", reţineţi că din cabinele pentru presă, cocoţate sub acoperiş pe nişte umilitoare scări metalice în spirală, un ziarist de înălţime medie vede mai puţin de jumătate din terenul de joc. Eu sînt un pic mai înalt.
Mai multe fotografii, în Mesagerul

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu