luni, 19 septembrie 2011

Punct final Hard Enduro Piatra Neamţ

Am întîrziat niţel şi veţi găsi o parte din explicaţie în Mesagerul. Acolo sînt şi rezultatele oficiale ale concursului, iar cealaltă parte a poveştii va conţine multe poze şi e pentru ediţia de joi a Mesagerului. Acuma, să-mi achit datoria cu ardelenii.
Pictorul



Primul e Cristi Paul Harpa "Pictorul" din Deva. Face parte din categoria... prietenul fiului prietenului meu. Fiul prietenului se numeşte Mircea Coroiu, are treabă cu endurozone şi e proaspăt tătic de gemeni. Am mizat pe "Pictor" la clasa Experţi şi ieşit al treilea.









                                                                                                                                                                                                   
Timi

Al doilea e "Timi" Timotei Giurgi din Cluj. N-a fost să iasă decît al 18-lea la clasa Hobby, dar sigur revine la Piatra Neamţ şi "în afară de concurs". Cel puţin din cauza prietenului său "Amedeo", de altfel cel mai popular motociclist al competiţiei. N-a concurat, dar a reuşit duminică să treacă de două ori linia de sosire spre surprinderea şi disperarea oficialilor care în loc de număr de concurs vedeau un număr de înmatriculare. Nu putea fi decît un pietrean, recunoscut de mulţi pentru aptitudinile de jucător de tenis, schior, motociclist şi... şef la PARKING, adică Laurenţiu Dulamă.

Amedeo

A fost frumos, tare frumos.
Mulţumim ZEN WORLD EXTREME, mulţumim Ştefan Bogdan, mulţumim Decebal Draghiş. Poate s-or găsi unii să înveţe ceva... 

Suplimente

ora 20:40 Avanpremieră la Mesagerul de joi:
Hai, treacă de la mine - am de ce, pentru cine şi cu cine. Iat-o pe Adriana Neaga, doamna cailor putere.



ora 20:42 PS Şi o confirmare: da, Mircea este fiul lui Liviu Coroiu, un veteran al Termocentralei de la Mintia, cel care-a fost vedeta unui reportaj difuzat în 2008, la un post local de televiziune, în cadrul campaniei "Energie ieftină pentru români".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu