vineri, 7 octombrie 2011

Cavalerii de Malta și balta

Dacă nu aveam parte de incidentul prezentat aici , pe urma căruia am promovat și ceafa malteză "pretoriană" alăturată, nu cred că m-aș fi apucat vreodată de săpături în jurul celor dezmierdați Cavaleri de Baltă, atît în presă, cît și în blogosferă. Inspirația lui Victor Roncea să trăiască!
Așa se face că ați avut parte de un prim episod aici , unde am prezentat și ocuparea Cetății Neamț pe 200 lei, în aprilie anul trecut. Al doilea episod, publicat joi în Mesagerul, poate fi deja citit aici . Să vedeți ce distracție le pregătesc pentru săptămîna viitoare...  
Pe zi ce trece, îmi dau seama că "baltezii" ăștia de Piatra Neamț sînt doar niște bieți șmecheri agresivi, care se dau mai periculoși decît îi ține umbra.
Modul în care caută să penetreze autorități și instituții importante ale statului este demonstrat (și) de "înrolarea" polițistului Ionuț Savin din cadrul IPJ Neamț. Dacă vreți să vă distrați sănătos, citiți aici punctul lui de vedere. Curat ceremonial religios oficiat de un preot ortodox, nu?
Pentru a reduce riscul confuziilor, precizez și pe blog: Ordinul Suveran Militar de Malta, cel cu reprezentanță diplomatică în România, nu are nici o legătură cu Ordinul Sfîntului Ioan de Ierusalim - Cavalerii de Malta. Cei din urmă, "baltezii", sînt vedetele documentării mele. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu